На початку вересня Анна Седокова і Яніс Тімма одружилися. З тих пір, як стало відомо про їхній роман, і до цього дня пару переслідують критика і засудження.

Справа в тому, що заради співачки Анни Седокової баскетболіст Яніс Тімма залишив дружину з маленькою дитиною.

Анна Седокова вперше розповіла про стосунки з коханим, який недавно став її чоловіком.

"Уже майже два роки як ми разом. Ми через багато що пройшли і тільки зараз зважилися на цей відверту розмову. Нам не хотілося виправдовуватися. Я вважала, що сталося - особиста справа перш за все Яніса, але мене дуже ображало, коли про нього говорили погані речі", - повідомила співачка.

Анна Седокова і Яніс Тімма одружилися, фото Роман Плянчев
Анна Седокова і Яніс Тімма одружилися, фото Роман Плянчев

Яніса Тімма не зупинило наявність дітей в Анни Сєдокової, причому від трьох різних чоловіків.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Це наше життя, частина нас. Ти не можеш це купити-продати, відмовитися і йти далі без нічого. Думаю, якби в Ані не було дітей, вона не стала б тією, яка є зараз, тією, якою її полюбив", - переконаний спортсмен.

Анна Седокова відзначила, що коханий дуже болісно і серйозно ставився до тієї ситуації, в якій опинився після розставання з дружиною, тому що, за словами співачки, "там все, на жаль, протікало за найгіршим сценарієм". Дійшло до того, що в якийсь момент у Яніса з'явився блок стосовно її дворічного сина Гектора.

І лише недавно у її чоловіка і сина вийшло налагодити стосунки.

"Я тільки місяці 2-3 тому розмістила фото Яніса з Гектором. Тому що я поважаю почуття всіх, залучених в цю історію. І розумію, як важко і боляче було тій стороні", - підкреслила співачка.

При цьому Седокова повідомила, що з її доньками Аліною і Монікою Яніс зійшовся швидко і легко.

Яніс з Анною і її дітьми Гектором і Аліною в день весілля, фото: Роман Плянчев
Яніс з Анною і її дітьми Гектором і Аліною в день весілля, фото: Роман Плянчев

Тепер, за словами Тімма, пройшло достатньо часу, щоб пристрасті вляглися і ситуація стабілізувалася. Він навіть зміг зустрітися з сином від першого шлюбу, вони були разом влітку.

Однак, запевняє Седокова, у них все одно не все так гладко, як може здатися з боку.

"Звичайно, полюбити жінку з трьома дітьми непросто. Попри гадану легкість, з якою Яніс зараз про це розповідає. Але наше кохання дало нам сили пройти через всі свої обмеження і внутрішні заборони. На сьогодні ми їх подолали. Звичайно, в ідеалі хочеться, щоб було як в казці: вони зустрілися в 16 років, полюбили один одного і прожили все життя. Але життя не казка, а непроста захоплива історія", - говорить Седокова.

Анна не приховує, що у них з Янісом бувають проблеми. Але тепер, навчена гірким досвідом, співачка намагається їх не замовчувати, а обговорювати.

"Ми з Янісом сваримося, лаємося. Але знайшли рішення. У нас є стоп-слово. Ми домовилися, що на якому б етапі роздратованості, розлади або образи один на одного ми не знаходилися, якщо хтось із нас вимовляє" персик ", інший миттєво замовкає і забуває про все, що тільки що наговорив ", - розповіла Сєдокова.

Тімма пояснив, що було обрано саме таке слово не просто так. За його словами, це слово занадто несподіване, тому сприяє перемиканню уваги та мислення, що веде до згасання емоцій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анна Сєдокова показала свіжі фотографії та відео свого молодшого сина Гектора

Як повідомляв портал Знай.ua, Анна Седокова порадила всім дівчатам в першу чергу займатися собою

Також Знай.ua писав, Анна Седокова виклала пікантну серію фото з маленьким сином Гектором