Відома телеведуча і світська левиця Світлана Вольнова провела екскурсію по своїй квартирі.

Епатажна білявка не тільки показала, як живе, а й розкрила подробиці, якими раніше не ділилася з журналістами. Про все це Світлана Вольнова розповіла в проєкті "Неймовірна правда про зірок".

Пентхаус в самому центрі Києва Світлана придбала у 2000 році за 100 тисяч доларів. Про гроші на житло вона також відверто розповіла.

"Квартиру купила в 2000 році. У той час вона коштувала 100 тисяч, це було недорого. Через рік ціни зросли в багато разів. Але на ремонт я витратила в три рази більше. Тоді я пішла від чоловіка, у мене не було житла. Мені запропонував мій американський друг приїхати до нього. Я сказала: "Мій дорогий, я хочу, щоб у мене було житло. Тут залишається моя дочка, у мене обов'язково має бути своє маленьке гарненьке гніздечко". Маленьке гарненьке гніздечко знайшлося", - розповідає селебріті.

Світлана Вольнова показує свій пентхаус
Світлана Вольнова показує свій пентхаус

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

І хоча кохання Світлани з мільйонером протривало лишень вісім років, приємний бонус у вигляді пентхаусу і досі гріє серце Вольнової.

Далі білявка показала найцікавіші куточки квартири: власний зал слави, в якому зберігаються подарунки друзів і шанувальників, дзеркальний гостьовий туалет, розкішний вигляд з вікна на центр Києва, вбрання одного з улюблених дизайнерів, кухню.

Вольнова не тільки продемонструвала, що знаходиться на її кухні, але і показала вміст холодильника.

"У холодильнику завжди повинен бути салат, ягоди, моцарелла, персики і помідори. І, звичайно, маски для обличчя", - розповіла Світлана.

Світлана Вольнова показує свій пентхаус
Світлана Вольнова показує свій пентхаус

Ще один секрет знаменитості - "Китайська коробочка" для здійснення мрій.

"Це китайська коробочка, куди я пишу листи своєму Ангелу-хранителю. Коли це бажання виповнюється, я спалюю папірець ».

Світлана Вольнова показує свій пентхаус
Світлана Вольнова показує свій пентхаус

Головний арт-об'єкт житла - люстра, вартістю 6000 доларів. За словами Вольнової, про таку вона мріяла з п'яти років.

Світлана Вольнова показує свій пентхаус
Світлана Вольнова показує свій пентхаус

"Я весь час хотіла таку люстру. Коли я сиділа в п'ять років в театрі і дивилася, як спускається люстра, запалюється світло і починається вистава ... І я вирішила, що у мене вдома обов'язково буде така", - зізнається світська левиця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вольнова показала, як поводитися при зустрічі з колишнім

Як повідомляв портал Знай.ua, Світлана Вольнова дала настанови всім жінкам

Також Знай.ua писав, Олег Боднарчук розповів про роботу з українськими зірками