Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий ролик, створений для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатка TikTok.

Так, артистка і її чоловік, продюсер і репер Потап вже на повну готуються до Хеллоуїну 31 жовтня і Дня мертвих (Діа-де-лор-Муертос) 1 листопада, примірявши яскраві образи графа Дракули і Скелета-Катріни, що складається з яскравого костюма-калавера, проте поки з мінімальним гримом. Коханий Дракула попросив красуню передати йому ножик, щоб той зміг вирізати в крихітному гарбузику оченята, проте Настя була зайнята на кухні, а тому просто кинула гострий предмет в Потапа, чекаючи, що той його зловить. Втім, все пішло не зовсім за планом і в результаті ніж "опинився" у чоловіка в голові, проте він же безсмертний Дракула, тому в принципі нічого страшного не сталося.

Фоловери залишилися в захваті від харизматичної сім'ї: "Тепер на погоду боліти буде ...😞 ", "Ой ну актори, актори ну браво 👏 🏼 як зіграли🤤", " Боже АХАХПХПХПХ❤❤️", " аааа, блін, дуже смішно, реально🤣🤣🤣🤣👍💣💥", "Я аж злякалася коли Настя взяла в руки ніж🥀 🔥".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.