Українська співачка Злата Огнєвіч, яка встигла навіть побувати народною депутаткою України завдяки "Радикальній партії" Олега Ляшка, висловилася щодо важливого суспільно-політичного питання: права жінки на аборт. Зірка підтримала виступи жіноцтва і профем-активістів у Польщі, де Конституційний суд виніс суперечливе твердження, яким заборонив аборт навіть для нечисельних дозволених у республіці випадків.

Читайте Знай в Google News!

Відповідну заяву співачка розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Злата Огнєвич, фото Instagram
Злата Огнєвич, фото Instagram

"Сьогодні я хотіла б торкнутися складну, неоднозначну і водночас важливу тему - тему людської свободи.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Свобода - це вибір, а коли тебе позбавляють права вибору, тебе позбавляють можливості приймати рішення і нести за них відповідальність.

Саме про це нові поправки в закон про аборти в Польщі.

Я обожнюю дітей, щиро вважаю, що зародження нового життя - це диво, подароване понад, при цьому, є ситуації, в яких жінці необхідно зробити вибір.

Акції протестів, які прокотилися по всій Польщі - це не схвалення або заклик до аборту, це привернення уваги до питання свободи жінок розпоряджатися своїм тілом і самостійно приймати рішення.

До того ж, заборона проведення абортів на законодавчому рівні спричинить за собою хвилю нелегальних та небезпечних для здоров'я і життя медичних маніпуляцій, що може покалічити не одну людську долю", — йде мова у публікації.

На своє фото Огнєвіч також додала лого "Strajk Kobiet" — страйку жінок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Злата Огнєвіч поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Злата Огнєвіч відверто розповіла про чоловіка своєї мрії, шанувальників і зйомки двох нових кліпів.

Також "Знай.ua" писав, що Злата Огнєвіч вперше з'явилася з немовлям.