Відома телеведуча зізналася, як вона на всю країну вжила нецензурну лексику

Як часто ляпи і обмовки трапляються у ведучих в прямому ефірі? Глядачі, вони є! Просто не всі хочуть зізнаватися. А ось ведуча новин Оксана Гутцайт в шоу "Хто зверху" (Новий канал) розповіла про свій телевізійний факап.

Читайте Знай в Google News!

Під час випуску новин я сказала нецензурне слово, – зізналася Оксана. - Пам'ятаю, що розповідала про подію в кентеберійському палаці. І ніяк не могла вимовити цю назву (посміхається). Почала говорити Кентерб...., Кентре ... потім взяла листок і повільно прочитала. І тут.... Знаю, що після цих слів повинен починатися сюжет. А сталася затримка відео на кілька секунд. Моє обличчя крупним планом в прямому ефірі і я кажу: "б**".

Оксана Гутцайт, фото: Новий Канал
Оксана Гутцайт, фото: Новий Канал

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Ведуча каже, що після її слівця таки почався сюжет. І у неї було кілька хвилин, щоб оговтатися. Зараз Оксана згадує ситуацію з посмішкою.

Вмикайте щочетверга о 19:00 шоу "Хто зверху" на Новому каналі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єгор Гліб у минулому? Ані Лорак показала нового фаворита, дуже схожий на Мурата. Численні шанувальники артистки виявилися не менш талановитими і голосистими, ніж їх кумир.

Як повідомляв "Знай.ua", Екзотична Джоджо Бейбі скинула з маєчку з величезних грудей, в очі дивитися не вийде.

Знай.ua писав, вагітна Емілі Ратаковски дозволить новонародженому малюкові вибрати підлогу самостійно.