Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик підкорила фанатів зворушливим знімком дорослої доньки

Лілія Ребрик любить радувати шанувальників фотографіями своєї "дикої сімейки". Так днями ведуча поділилася зворушливим романтичним фото з коханим чоловіком Андрієм Диким, пара разом виконала свій громадянський обов'язок - проголосувала. На фото подружжя ніжно притискається один до одного, Ліля сидить збоку, а Андрій - за кермом.

Цього ж разу у своєму мікроблозі Лілія показала фото з улюбленою донькою Діаною. Телеведуча одягнена в білу шубку, а її донечка - в білу куртку. Лілія обіймає сою малу, хоча в підписі до кадру ведуча підкреслює, що Діана - вже зовсім не крихітка.

"Напад ніжності. Яка в мене вже доросла донька. Інколи навіть не віриться... #щастяє Обіймайтеся", - прокоментувала Лілія зворушливий знімок.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Шанувальники відразу відгукнулись на пост телезірки.

"Красива і талановита у вас доця", "Так, дітки ростуть, а ми за ними не встигаємо", "Ну ви, дівчата, краса", - пишуть фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лілія Ребрик показала найближчу людину - маму

Як повідомляв портал Знай.ua, Лілія Ребрик зізналася, що її рятує від осінньої депресії