Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд, презентувала кліп на пісню "Білий літак", в стилі серіалу "Санта-Барбара", і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 45-річна артистка виставила в соцмережі яскраві кадри, на яких постала в спокусливій смарагдовій сукні з глибоким вирізом на декольте. Образ Могилевська доповнила масивними золотими кольє на шиї та кільцем на середньому пальці. У підписі до фото зірка поцікавилася у мільйонної аудиторії, як проходить їх підготовка до Дня всіх святих.

"А ви готуєтеся до Хелловіну? 🎃 Обожнюю приміряти образи. Особливо характерні) хоча, звичайно, костюми з шоу @maskarad_1plus1 дуже складно переплюнути! Настрій у мене сьогодні грайливий))) Передчуваю, що вихідні будуть яскраві і насичені ✨", - написала Наталя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Наталії Могилевській вдалося затягнути підопічних по "Лізі сміху" в ліжко.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталю Могилевську застали за ніжними поцілунками з кращою подружкою, красуні не соромилися камер.

Також портал Знай.uа писав, що Наталя Могилевська вперше видала ім'я свого обранця, несподіваний вибір вразив українців.