Зовсім скоро, вже з 3 жовтня українці зможуть побачити перший випуск довгоочікуваного і яскравого шоу "Маскарад" на телеканалі 1+1, яким довгий час інтригували його творці, називаючи "найзагадковішим" проектом сезону. Вже відомо, що ведучим стане харизматичний Юрій Горбунов, а за перемогу поборяться дві зіркових команди, лідерами яких будуть Потап і Монатік.

Так, нещодавно відбулася презентація "Маскараду", на якій такі члени журі, як Влад Яма, Юрій Ткач і Наталія Могилевська дали коротенькі інтерв'ю, відзначаючи, чого самі очікують від прем'єри і захоплюючись незвичайними костюмами учасників.

Влад Яма, Юрій Ткач та Наталя Могилевська розповіли, чого глядачам 1+1 варто очікувати від нового розважального шоу #маскарад1плюс1 🎉 Відтепер дивись найзагадковіше шоу країни «Маскарад» з 3 жовтня, щосуботи о 20:20 на 1+1.

Українці побачать подібний проект вперше, його суть полягає в тому, щоб розгадати, хто з популярних зірок нашого шоу-бізнесу ховається за величезним і напевно важким костюмом. При цьому самі знаменитості будуть всіляко намагатися не видавати свою особистість, заплутуючи дві команди. Перша команда належить Потапу, куди входять Наталія Могилевська і Юрій Ткач, а в команді Монатіка за перемогу змагатимуться Влад Яма і Maruv.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще