Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виставив веселе відео, обрадувавши численних фанатів несподіваною новиною - красень завів собі аккаунт на популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok. Причому заявив про це артист дуже незвично - чоловік українською мовою, пародіюючи політиків, запевнив, що тільки він зможе врятувати цю "двіжуху".

Татко в хаті! Приєднуйтесь!..✌🏽 #tiktok пожартував Яма

Фолловери не пройшли повз: "Слава богу, Влад!! Хоч хтось цю маячню зупинить)", "Яка Гарна українська. З Ваших вуст ллється, ніби мед👍😊❤️ З Днем сім'ї!", "Взагалі не розумію цього додатку🙈 Відстаю від трендів😀", "Вся надія на Вас, Влад🔥❤️", "А мені дуже подобається коли Влад на українській мові розмовляє☺️👍".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Влад Яма виставив трепетне спільне відео з красунею-дружиною Лілією, де парочка прийняла участь у челенджі Потапа на його свіжий трек "Сhicabamboni". Закохані гаряче танцювали на камеру на тлі ліфта, синхронно виконуючи пристрасні рухи. В челленджі вже встигли взяли участь такі зірки, як Оля Полякова, Настя Каменських, Катя Осадча та Юрій Горбунов, Надя Дорофєєва, Маша Єфросиніна, Ольга Бузова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше