Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап виставив кумедний ролик, запустивши танцювальний челендж в популярному додатку TikTok на свіжий трек групи MOZGI "Покажу тобі magic", в якому запропонував численним шанувальникам показувати під пісню фокуси.

Так, артист і сам вирішив продемонструвати "магію", записавши спільне відео разом з блогерами Kuzina__tv. Потап довірив дівчині свою голову, проте красуня повелася з нею не дуже дбайливо - здавила, після чого та раптово луснула. Як виявилося пізніше, замість голови репера постадала все ж повітряна кулька рожевого кольору.

Варто відзначити, що цього тижня голові продюсера якось особливо не щастить - всього кілька днів тому Потапу "прилетів" ніж від Насті Каменських, коли той попросив подати гострий предмет, щоб вирізати гарбузові пику до Хелловіну.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті: "не щастить твоїй голові останнім часом...", "Занадто рано почав руки піднімати з кулькою) а так-прикольно👍 🔥", " кулька лопнула🤣"," Було б круто, щоб замінити капусту на кульку і засадити ножа!😂😱😱😱".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.