Зірка "Дизель Шоу" розповіла про захоплення, яке одного разу підштовхнуло її до участі в чемпіонаті. Вікторія Булітко-людина з величезною кількістю талантів. Вона і драматична актриса, і гумористка, і автор пісень, і співачка, і призер танцювального шоу. А ще вона-професійний гравець в більярд! Про це Вікторія зізналася під час зйомок десятого, ювілейного сезону шоу "Хто зверху?"на Новому каналі.

Читайте Знай в Google News!

"Я народилася і росла в Запоріжжі. Так от, коли я там жила, то брала участь у чемпіонаті Запорізької області з більярду, — зізналася актриса. - І перемогла в ньому!"

Вікторія Булітко, фото: Новий канал
Вікторія Булітко, фото: Новий канал

Суперник гумористки за конкурсом" Правда чи брехня " Андрій Федінчик в талантах дівчини не сумнівався. Тому тут же повірив Вікторії... і попався на її вудку. У чемпіонаті Булітко дійсно брала участь, але посіла в ньому не перше, а третє місце. І хоча актор був близький до правди, переможний бал все ж дістався жіночій команді.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В " Хто зверху?"Вікторія Булітко в компанії Лесі Нікітюк, ведучої Оксани Гутцайт і актриси Наталки Денисенко змагалася проти команди чоловіків-актора Андрія Федінчика, ведучого Антона Равицького і гумориста Євгена Сморигіна на чолі з Сергієм Притулом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у "Дизель Шоу" жорстко познущалися над колегами Зеленського, що йдуть в політику.

Як повідомляв Знай. ua, зірка" Дизель Шоу " Булітко прикинулася королевою ночі Поляковою, але мама все зіпсувала.

Також Знай. ua писав, що Булітко з "Дизель-шоу" вирішила з'ясувати, хто крутіший – жінки чи чоловіки.