Популярна американська телезірка і бізнесвумен Кортні Кардашьян, яка є старшою сестрою відомої світської левиці Кім Кардашьян, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала спокусливе фото, на якому позує в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

На новій фотографії Кортні відображена у себе вдома, вона красиво позує на камеру в напівтемряві. На ній цікавий наряд, який складається з чорного боді з рукавами, темних колготок і милою метелику на шиї. Її волосся розпущене і акуратно укладене, а на обличчі яскравий макіяж, вона уважно дивиться в камеру. Фанати кинулися активно обговорювати нову публікацію зірки, засинаючи компліментами в коментарях, багато відзначили, що Кортні приголомшливо виглядає, а її формам можна тільки позаздрити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.ua", що гаряча Кортні Кардашян в непристойно відвертому вбранні з'явилася в несподіваному місці.