Поки одні фанати приміряють білу перуку, щоб бути схожою на Олега Винника, а інші розшукують у магазинах кокошник, як у Полякової, зірки теж вбираються.

Коли, як не на Хелловін, можна стати кимось іншим. Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару поділилася зі Знай.uа, ким вбралася на День усіх святих.

Ірина Сопонару, фото: Новий канал
Ірина Сопонару, фото: Новий канал

Ким тільки не доводилося бути Ірині на сцені: і політиками, і багачками, і дурненькими. За лаштунками шоу "Діти проти зірок" (Новий канал) актриса і гумористка розповіла про свого "найстрашнішого" персонажа на Хелловін.

"Ніколи не можу відзначити це свято з розмахом, тому що постійно чимось зайнята, - зізналася Сопонару. - Один раз святкувала Хелловін. Всі вбралися, бо йшли на вечірку. Того вечора я однозначно була "настрашнішим" персонажем на планеті. Готові? Зубною феєю! Костюм вибирала з того, що у мене було в гардеробі. Зомбі або скелета не виявилося. Зате знайшлася рожева фатинова спідниця".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Ірина Сопонару, фото: Instagram зірки
Ірина Сопонару, фото: Instagram зірки

Раніше Ірина Сопонару розповіла, що у дитинстві почала читати книгу про Фредді Крюгера, героя "Кошмару на вулиці В'язів", і кинула її, не закінчивши. Зірка зізналася, що їй стало дуже страшно.

Також актриса вперше розсекретила, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем, з яким була разом понад 5 років. В інтерв'ю Знай.uа вона розповідала, з чого починалися їхні стосунки.

"Ми познайомилися на острові в Таїланді, - зізналася гумористка. - Так, це був курортний романчик, як я собі думала. Мабуть, я не вмію такі стосунки заводити. Не можу сказати, що у мене було багато хлопців. Попередні стосунки теж були довгі. Це все серйозні чоловіки в моєму житті".

Також зірка студії "Квартал 95" і артистка "Жіночого кварталу" Сопонару розповіла, чи любить готувати вдома і чи є у неї своя фірмова страва.

Також читайте, які Іра знайшла собі заняття на карантині.