Ірина Сопонару у свої 33 роки ще не заміжня, але майже 5 років вона у відносинах з Джеймсом Трістаном - відомим британським музикантом і діджеєм.

В інтерв'ю порталу Знай.uа гумористка розповіла, як та де познайомилася з коханим.

Джеймс з Лондона, тому не говорить російською або українською, хоча Іра не втрачає надію навчити його рідної мови.

Зірка Жіночого Кварталу Ірина Сопонару і Джеймс Трістан
Зірка Жіночого Кварталу Ірина Сопонару і Джеймс Трістан

"Він каже, що я жахливий учитель, тому що коли вчу його новим словам, постійно роблю добірку найбільш даремних слів, які взагалі можуть бути. Я потім зрозуміла, що треба вчити фразами, щоб можна було їх використовувати, і так краще запам'ятовується", - поділилася Сопонару.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зірка не погано знає англійську мову. Поки що пара таким чином і спілкується.

"Ми познайомилися на острові в Таїланді, - зізналася гумористка. - Так, це був курортний роман, як я собі думала. Мабуть, я не вмію такі відносини заводити. Не можу сказати, що у мене було багато хлопців. Попередні стосунки теж були довгі. Це всі серйозні чоловіки в моєму житті. Якісь побачення були, захоплення".

Ірина Сопонару і Ольга Жуковцова
Ірина Сопонару і Ольга Жуковцова

Довгий час пара жила на дві країни, але зараз Джеймс переїхав до Ірині в Київ. За її словами, переїзд до Лондона до нього вона навіть не розглядала.

"Я думала, поїду на відпочинок, а там як карта ляже. Якщо з кимось познайомлюсь - прикольно буде. Але закохалася!" - зізналася артистка.

Ірина Сопонару з бойфрендом-іноземцем
Ірина Сопонару з бойфрендом-іноземцем

Ірина додала, що за весь час відносин з бойфрендом пропозиція руки і серця їй поки не надходила, але вона не втрачає надію.

"Мені здається, у наш час така тенденція і у нас вже є. У Європі завжди так було. Там достатньо зрілі шлюби у людей, після 30 - у жінок, у чоловіків - після 40 навіть. Я ніколи не форсувала події, тому що ніколи не була стурбована питанням заміжжя. Я не проти шлюбу. Безумовно, я хочу, щоб ми відсвяткували наш союз, щоб зібралися близькі люди і усі разом відзначили. Але такої мети не було", - поділилася зірка.

Нагадаємо, раніше зірка “Жіночого Кварталу” розкрила ім'я відомого гумориста, в якого була закохана в шкільні роки.

Також Ірина Сопонару з "Жіночого Кварталу" розповіла, як перейшла на вегетаріанство.

Крім цього, зірка “Жіночого Кварталу” висловилася про материнство.