12-річна Варвара, донька відомого комедіанта і актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового, вже встигла "вирости". Вона веде свою сторінку в Instagram і час від часу публікує там особисті фотографії або знімки з фотосесій. У інтерв’ю для Кp.ua Варвара розповіла, що їй набридли деякі коментарі, що за неї все татко вирішує, бо він відомий.

Читайте Знай в Google News!

"Мені набридли змагання. Мені набридло, що мені завжди щось приписують, чого насправді немає. Всі думають, що якщо я проходжу в якомусь проекті далі, то за це платить мій батько. Мене це дістало, якщо чесно. Тому більше і не хочу брати участь в цій всій метушні", - каже дівчинка.

За словами доньки Кошового, їй все ж ближче до душі музика, ніж гумор.

Варвара Кошова, фото: Instagram
Варвара Кошова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"А мені нічого з неба не падає! Всі чомусь думають, що батьки мене вічно кудись пропихають. Але ніхто нікуди мене не пропихає. Я сама пропихаюся! Тато з мамою можуть мені щось запропонувати, порадити, і я сама вирішую – спробувати мені чи ні. І я сама пробую. Ніколи не було такого: "ось новий проект, Варя, давай!", - додає донька Кошового.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Немає нічого страшнішого, ніж втратити дитину": Мілла Йовович неспроста поділилася фотографією з дочкою.

Як повідомляв "Знай.uа", дочка Полякової так розважалася з бойфрендом, що зламала палець.

Знай.uа писав про відсутність наркотиків, лише конфлікт: дружина Енді Картрайта зізналася у вбивстві репера.