36-річна співачка Кеті Перрі дала нижчу оцінку весільній сукні Меган Маркл, дружини британського принца Гаррі, ніж тій, що була на Кейт Міддлтон.

Читайте Знай в Google News!

Про це вона заявила в інтерв'ю виданню Entertainment Tonight, про що пишуть The International News.

На думку співачки, Меган могла б виглядати краще, якби виділила більше часу на свій зовнішній вигляд, а ось Кейт Міддлтон отримала куди вищу оцінку.

Весілля принца Гаррі та Меган Маркл, скріншот відео
Весілля принца Гаррі та Меган Маркл, скріншот відео

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"На місці Меган я зробила б ще одну примірку. Тоді було б чудово! А так вважаю, що Кейт безумовно перемогла! У неї найкраща весільна сукня!" — заявила Перрі.

Перша весільна сукня Кейт Міддлтон 29 квітня 2011 року / Getty Images
Перша весільна сукня Кейт Міддлтон 29 квітня 2011 року / Getty Images

Друга весільна сукня Кейт Міддлтон 29 квітня 2011 року / Getty Images
Друга весільна сукня Кейт Міддлтон 29 квітня 2011 року / Getty Images

Однак співачка позитивно відгукнулася про громадську діяльність Маркл. Артистка заявила, що захоплюється особистістю колишньої акторки:

"Вона горда феміністка, і мені це подобається. Я дуже рада за них з Гаррі і бажаю їм всього найкращого", - сказала Перрі.

Цікаво, що зірка та і її наречений Орландо Блум нещодавно оселилися в Монтесіто, Каліфорнія, якраз по сусідству з маєтком Меган і Гаррі. У ЗМІ жартують, що необережні слова Перрі змусять її шкодувати — жінкам ще доведеться жити поруч.


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, найкращі образи Меган Маркл, злизані у принцеси Діани: вибір Гаррі тепер можна зрозуміти.

Як повідомляв Знай.uа, принци Вільям і Гаррі після "Мегзіта" об'єдналися для важливої справи - подарунок до 60-річчя Леді Ді.

Знай.uа писав, а як же Меган Маркл? 71-річний принц Чарльз був удостоєний почестями від Кейт Міддлтон.