Осінь — це пора збору грибів. Цього року такий відпочинок виявився особливо популярним серед українських зірок — очевидно, у 2020 не так багато й опцій для закордонних поїздок. Судячи з публікацій у соцмережах, любителями "тихого полювання" виявилися, як мінімум, Сергій Бабкін з гурту 5nizza, телеведучий Юрій Горбунов та мандрівник Дмитро Комаров.

Читайте Знай в Google News!


"Сьогодні Міжнародний день грибника, а у мене якраз є ось така недавня чудова фоточка з Карпат. Рекордно великий білий гриб, який зірвав своїми руками в Карпатах. Хто любить гриби - зі святом. Я - обожнюю. Особливо, смажені в сметані. І особливо — білі (в грибній юшці, ммм). Як зараз пам'ятаю свої перші яскраві "експедиційні" емоції в 1987-88 роках, коли мені було 4 або 5 років, і батя повів мене на півдня в Пущу Водицю в ліс, де ми назбирали ціле відро врожаю. У той осінній день, 32-33 роки тому, я вперше вчився розбиратися в основних видах їстівних грибів. І з того дня я ніколи не зриваю незнайомі гриби, або в яких сумніваюся хоч трішечки.

Той день в кінці 80-х і цей перший похід по гриби мене настільки вразили, що ввечері я з помилками в кожному реченні написав від руки свою першу розповідь, а точніше казку. <...> Всіх грибників зі святом. Сезон ще йде, привід сходити в ліс. Або хоча б в супермаркет за печерицями та сметаною", — похвалився бувалий Комаров.

А ось Сергій Бабкін попозував на піщаній доріжці в лісі, примірявши штани кольору хакі, яскраву вітровку з блакитним принтом, панамку і масивні гумові чоботи, тримаючи в руках чотири важких відерця з різними гибами. Сергій зізнався, що йому, дружині Сніжані, доньці Веселині і синові Артуру вдалося зібрати цілих 5.320 кг білих грибів і безліч маслюків, пройти по лісі 22978 кроків. Увечері все сімейство вже насолоджувалися апетитною картоплею з білими грибами, чому були невимовно раді.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також у лісі помітили і ведучого Юрія Горбунова разом з його не менш зірковою дружиною Катериною Осадчою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше