Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедний кадр, на якому показав, як вони з великою і дружною сім'єю ходили за грибами і навіть похвалився "уловом".

Так, артист позував на піщаній доріжці в лісі, примірявши штани кольору хакі, яскраву вітровку з блакитним принтом, панамку і масивні гумові чоботи, тримаючи в руках чотири важких відерця з різними грибами. Сергій зізнався, що йому, дружині Сніжані, доньці Веселині і синові Артуру вдалося зібрати цілих 5.320 кг білих грибів і безліч маслюків, пройти по лісі 22978 кроків. Увечері все сімейсво вже насолоджувалися апетитною картоплею з білими грибами, чому були невимовно раді.

КУ!🍄 🍄Сьогодні ми зібрали 5.320 кг білих грибів і багато маслюків! 🍄Пройшли по лісі 22 978 кроків! 🍄Смажимо картоплю з білими грибами! Задоволені на 💯 Весь наш похід дивіться в сторіз 👆 🏻 А як ви провели вашу чарівну середу?👇🏻

Фолловери не пройшли повз: "Крутяк!!! Ось це полювання 🍄🤩", "Уххххх ти🔥🔥🔥🔥🔥", "Таки да день пройшов продуктивно😂👍", "Кайф👍😍 приємного апетиту 🙃", "Ну ти маніяк з лісу🔥🔥🔥🔥", ""Улов" СУПЕР".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.