Народний артист України Михайло Поплавський прокоментував скандальний ролик із молодими студентками у Мережі. Артист також додав, що ніколи не ображається на жарти про себе та критику.

Читайте Знай в Google News!

Раніше співак опублікував у TikTok відео, на якому постав разом з молодими студентками та з пачкою доларів в руках. В опису до ролика "співучий ректор" написав: "Багаті чоловіки старими не бувають". Не дивно, що це відео викликало шквал обурення у громадськості.

Михайло Поплавський, скріншот з відео
Михайло Поплавський, скріншот з відео

Зокрема, відреагувала й колишня в.о. міністерки охорони здоров’я Уляна Супрун. Вона звинуватила артиста у сексизмі та додала, що в цивілізованих країнах за подібні публікації та поведінку Поплавський міг би отримати декілька справ.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У програмі "Світське життя" Михайло Поплавський розповів Катерині Осадчій, що жодного скандалу через відеоролик не було.

"Нехай люди просто поговорять. Ну а чим людям зайнятися? Це ті говорять, коли нема чим зайнятися. І я дуже дякую тим, хто мене критикує. Ви подивіться, у мене TikTok "взлетів", це ж позитив, це результат! А якщо я буду дуже солодкий – мене просто проковтнуть, якщо гіркий – виплюнуть. А я десь посередині йду на межі фола.", - пояснив Поплавський. Михайло Поплавський

Михайло Поплавський, фото: кадр з відео
Михайло Поплавський, фото: кадр з відео

Крім того, він додав, що ніколи не ображається на жарти про себе. Щобільше, може навіть зателефонувати у видання, яке його розкритикувало і подякувати за це.

"Говоріть про мене що хочете, лише прізвище Поплавського не переплутайте. Те, що жартують, це нормально. Ми дозволяємо над собою жартувати, це ж безкоштовна реклама. Дуже люблю, коли жартують. Коли мене сильно критикують в газетах, журналах, я телефоную наступного дня, кажу: "Дякую, що мене покритикували", - сказав співак. Михайло Поплавський

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поплавський несподівано опинився на дивані з красунями у шкіряних сукнях - "Намагаюсь встигати"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Поплавський відірвався від студенток і запалив з доярками у полі - "Це вже інша справа з такими дівчатами"

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська розчулила 86-річною красунею-матусею: "Берегиня династії"