Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зірка порадувала публіку незвичайними фото, на яких позує разом з чоловіком в хелловінських образах.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Настя вибрала для святкової вечірки образ спокусливої вампірки. На ній сексуальне мереживне боді і атласний халатик чорного кольору. Свій образ співачка доповнила чорно-червоним обідком з вуаллю на волоссі і яскравим макіяжем. Потап же вбрався в забавного графа Дракулу - на ньому чорні штани з білою сорочкою і чорно-червоною мантією, а на його голові чорний циліндр. У підписі до публікації Каменських написала: "Happy Halloween. Boo from us to u guys. Ми дуже хочемо побачити і Ваші Хелловінські образи! Відзначайте нас у ваших постах або сторіс, а я буду рандомно лайкати і репостити Вас собі". Фанати в захваті від таких образів зіркової пари, їх засипають компліментами в коментарях.

Коментарі під постом Каменських
Коментарі під постом Каменських

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.