Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Кристина Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. Дівчина також активно веде свою сторінку в Instagram, і у неї майже 330 тисяч передплатників. Вона регулярно радує своїх шанувальників кадрами зі свого особистого і професійного життя.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу струнка красуня вирішила налякати українців на містичне свято Хелловін. Однак отримала зовсім іншу реакцію. На відео ведуча наклала на себе фільтр Instagram, виглядає в відображення води, очі стали червоними і біжить кривава сльоза. Хелловінський образ вона доповнила класичною фразою, яку говорять діти, коли збирають солодощі на це містичне свято.

" солодощі або гидоти?",- написала Христина

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Коментатори були зачаровані новим коротким відео і зовсім не злякалися. Деякі відзначили, яка вона красива, інші знайшли причину її червоного погляду в тому, що вона не виспалася. Найбільше українці ставили запитань щодо того, коли вийде новий сезон шоу" Аферисти в сітях", в якому є ведучою Лебідь.

"пізніше на сатаніста який приніс вас в жертву", " коли нові відео Аферисти в сітях ?", "нереально красива", " Не виспалася, очі червоні?) ", "Коли буде Аферисти в сітях ?", "Солодощі, Солодощі", "взагалі не страшно, ти така мила що навіть це тобі не загрожує", "краще вже солодощі, Аферисти в сітях зроблять гидоти", "Шедевр", - написали коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, наречена Розенка Лебідь сама попалася в мережі аферистів.

Як повідомляв Знай. ua, поки Розенка немає поруч його наречена Лебідь розважається зі своїм оператором.

Також Знай. ua писав, що наречена Розенка Лебідь показала українцям свої фекалії.