Зірка усіх хіт-парадів 90-х Таня Буланова вперше вийшла в світ з новим чоловіком. З того часу, як в 2016 році співачка розлучилася з футболістом Владиславом Радімовим, її особисте життя було покрите таємницею.

Пізніше Буланову і зовсім накрили численні проблеми з фінансами і здоров'ям. Лише недавно Тетяна знову з'явилася на публіці, причому зробила вона це не одна.

Читайте Знай в Google News!

Чоловік супроводжував артистку на презентації іменного парфуму в Санкт-Петербурзі. Виглядала легенда 90-х дуже щасливою.

Буланова // www.instagram.com/buslya
Буланова // www.instagram.com/buslya

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Про чоловіка відомо небагато — він бізнесмен. Крім іншого, він вже встиг познайомитися з синами Тетяни — 27-річним Олександром і 13-річним Микитою.

"Хочеться, щоб поруч була людина, яка тебе обійме, зробить масаж, подивиться кіно разом, поп'є з тобою чаю або вип'є келих вина", — кокетливо натякнула на зміни в сімейному становищі Буланова програмі "Ти не повіриш".

Друзі ж Тетяни впевнені-весілля не за горами. Правда, відзначати її співачка навряд чи буде пишно, адже останнім часом вона не любить пильної уваги до себе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мажор виявився тираном? Дружина "здала з потрохами" відомого актора. Актор Павло Прилучний виявився домашнім тираном, дружина зірки заявила про насилля.

Як повідомляв портал Знай.ua, 12-річна донька Кошового з "Кварталу 95" Варя не стрималась і сказала про все, що за неї робить татко: "Мені набридло!"

Також "Знай.ua" писав, що "Він зробив все можливе", - дворазова олімпійська чемпіонка побила рекорд Кріштіану Роналду.