Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Цього разу зірка показала публіці нове фото шпагату в парильні і розповіла про свою любов до лазні.

Читайте Знай в Google News!

"Мистецтво Рурської лазні я полюбила ще з 13-ти років. Мене привчив до нього мій тато. Спочатку я парилася в сауні в спортивному комплексі, де тренував і виховував чемпіонів з настільного тенісу ТАТО. Надалі відвідувала громадські лазні в Пітері. А зараз у мене на території моєї ділянки в гостьовому будинку неймовірна авторська російська лазня. Я парюся дуже часто і сильно. Мене навіть називають "гроза банщиків", тому що пар і саме ширяння я витримую дуже сильно. Для мене в лазні головне - це контраст температур сильного пара і крижаної води. Крижана авторська купіль у мене розташована на відкритому повітрі.

Баня - найкраще для мене відновлення сил після фізичного навантаження, зняття стресу і втоми і очищення від будь-якого негативу. Після парної я обливаюся холодною водою з російського душу (підвішене відро), потім занурююся в крижану купіль, після неї ходжу по травичці або снігу, а після занурююся в прохолодний басейн, який після крижаної води здається теплим. Це різноманітність температур - здоров'я і сила! Віники я люблю дубові, Канадський дуб і ялицеві. Парюся 2-3 рази на тиждень. Вимірюючи розмір парної мірою мого граціозного шпагату", - написала Волочкова в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.