Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами яскравими моментами з життя в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео з "Ліги сміху", на якому постав в абсолютно новому для себе образі - в ролі німецького канцлера Ангели Меркель, склавши руки на животі в замок, так точно, як робить це пані Меркель - в білій перуці і в строгому червоному жакеті.

"Ткачмеркель 😂", - підписав відео комік.

Коли ведучий Євген Кошовий побачив Ткача на сцені, мало не вдзюрився зі сміху.

Так, Юрій Ткач, разом зі своєю командою розіграли на сцені "Ліги сміху" справжній спектакль-батл українсько-німецьких традицій. Ткач в образі Меркель наспівав хіт німецького гурту Rammstein - Du Hast, а його команда українську народну пісню "Чорнобривців насіяла мати".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

"Існує думка, що українська мова дуже співоча, а німецька - дуже груба. Ні-ні-ні", сказала Меркель-Ткач, а її перекладач під час злісного монологу припинив перекладати мову Меркель, а препідніс це як вірш Володимира Сосюри "Любіть Україну, як сонце, любіть, як вітер, і трави, і води..."

На завершення Меркель-Ткача пригостили пивом, як на Октоберфесті, а вона посмакувала просто на сцені і попросила з собою забрати як сувенір.

На сцені і зйомках різних шоу Юрій в основному приміряє різні вбрання, вже давно підкоривши серця українців своїми пародіями і перевтіленнями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кошовий з Кварталу 95 покрутив на камеру набряклими органами: "Гавкають політики".

Як повідомляв Знай. ua, кума Дзідзьо Цибульська згадала загиблого режисера, про якого сумує вся Україна.

Також Знай. ua писав, що зірка серіалу" Великі Вуйки " розкрив секрет сімейного щастя.