Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка раптово приголомшила численних фанатів несподіваною новиною - вона стала дружиною 90-річного танцюриста Григорія Чапкіса. Правда, все це сталося лише на паркеті шоу "Танці з зірками" в 10 прямому ефірі, присвяченому Хелловіну. У містичні костюми одяглися не тільки зіркові учасники, а й судді проекту - Влад Яма став Франкенштейном, Катерина Кухар - вінтажним лікарем, Григорій Чапкіс - Графом Дракулою, а запрошена в якості члена журі Наталія Могилевська - рудоволосою відьмочкою.

Привітайте, вчора я стала дружиною Григорія Чапкіса! ❤️ У прямому ефірі Хеллоуїна на @tanci1plus1. Моєму чоловікові 90, і він все ще прекрасно танцює, а руки цілує, виключно стаючи на коліно. Ось це чоловік! Цей виступ анонс Прем'єра моєї нової колаборації з приголомшливими молодими музикантами і @ulove.home. На сцені зі мною @daniel.vegas. Чекайте на цьому тижні реліз ♪ Мені було дуже приємно бути дружиною легендарного танцюриста і приголомшливого чоловіка Григорія Чапкіса. Моя безсмертна величність, Його демонічна високість-Граф Дракула, дякую вам! Я вперше була в журі Танців з зірками, на тому ж паркеті, де зовсім недавно танцювала сама. Звичайно ж я зайняла виключно підтримуючу позицію по відношенню до учасників, тому що як ніхто інший знаю яких зусиль це коштує.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".