Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали новий образ Тіни з шоу "Танці з зірками", присвячений святу Хеллоуїну 31 жовтня. Так, артистка і шоумен Юрій Горбунов, з яким красуня незмінно веде прямі ефіри проекту, в ролі господині і господаря містичного готелю в десятому випуску злегка постаріли завдяки складній роботі гримерів.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

У самої Тіни з'явилися глибокі зморшки і сиве волосся, а ось Юрій раптово "відростив" густі вуса. При цьому виконавиця ніяк не змінювала розкішну фігуру, примірявши елегантне чорне плаття з високим розрізом на нозі, яке вигідно підкреслило всі "плюси" її тіла. А ось шоумен одягнувся у фрак і циліндр, поки його костюм прикрашали брошки у вигляді павуків.

Члени журі цього року також похвалилися перевтіленнями - Влад Яма став Франкенштейном, Катерина Кухар - вінтажним лікарем, Григорій Чапкіс-Графом Дракулою, а запрошена в якості члена журі Наталія Могилевська - рудоволосою відьмочкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.