Російський шоу-бізнес досі не оговтався від розлучення співачки Поліни Гагаріної зі своїм чоловіком Дмитром Ісхаковим, яке вони підтвердили цього літа. Як зірковий фотограф вже готується до нового кохання з пишечкою.

Співачка пояснила, що приховувала цю новину так, як не говорила про другу вагітність, оскільки не любить розповідати про те, що відбувається в сім'ї.

Читайте Знай в Google News!

А тепер розкрито реальну причину розлучення Поліни Гагаріної з чоловіком. Поля настільки зморила себе дієтами і фітнесом, що вже зовсім нічого не залишилося. А фотограф Дмитро Ісхаков задивляється на пишечек. Про це він зізнався у своєму Іnstagram, додавши серію знімків моделей. Так і каже: наступна дружина буде з формами.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Щож, можливо, моя наступна дружина буде пишечкою ❤️і взагалі, що за стереотип, що модель обов'язково повинна бути дуже худою?! Я попрацював для ТВ-Шоу Модель-XL. Було дуже цікаво. Всі дівчата просто 🔥 Хай живе #бодіпозитив ️", - написав фотогграф. ️

Підписники засипали коментарями фотографа і моделей: "Очень красивые и колоритные фото😍 девушки-красавицы💐💐💐", "Шикарные снимки🔥", "Тату и сеновал. Воистину провославная тематика".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Колишня Тіматі після гучного розлучення зробила відверте зізнання: "Травма на все життя..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", Сергійка нарешті прилаштували: спливли "таємні фото" весілля Лазарєва з вагітною Гагаріною.

Також "Знай.uа" писав, що Гросу в компанії "голих королів" спантеличила весільною сукнею.