Відома російська модель, дружина співака і бізнесмена Тіматі Анастасія Решетова тиждень тому оголосила про так зване розставання. Настя зазначила, що вони з репером планують зберегти дружні стосунки заради сина Ратміра, якому незабаром виповниться рік.

Читайте Знай в Google News!

Проте в мережі не всі повірили в щирість пари, дехто подумав, що модель вирішила пропіаритися на темі розлучення, як це вже зробили деякі представники шоу-бізнесу цього року.

Анастасію Решетову порівняли з Оксаною Самойловою і Джиганом, здається, їй не сподобалося. Дівчина опублікувала в Instagram довге міркування стосовно сім'ї і заявила, що для неї табу "хайпитися" на такій темі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

За словами знаменитості, багато моментів, які відбувалися в парі, залишилися за кадром, так як у неї ніколи не було мети влаштувати зі свого життя шоу. Модель попросила підписників не вульгаризувати історію кохання з Тіматі. За її словами, вони продовжать спілкуватися з репером і після розставання, так як у них є спільні справи і інтереси окрім Ратміра.

При цьому Анастасія Решетова заявила, що ніколи не думала про розлучення і не планувала його. Як виявилося, в дитинстві вона пережила довге і хворобливе розставання батьків. Це залишило психологічну травму на все життя.

"Можете думати що це дуже егоїстично з боку батьків, розходитися майже відразу після народження дитини", – заявила зірка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, спадкоємець однієї з найбагатших сімей США розлучається: красунчик з українським корінням Армі Хаммер став холостяком.

Як повідомляв Знай.uа, на карантині сексу немає? Феміністки засудили відомого актора за любов з дівчиною.

Знай.uа писав, спливли нові злочини засудженого Харві Вайнштейна - зґвалтував юну дівчинку.