Відомий український співак Костянтин Бочаров, більш відомий як Melovin, у 2017 році став фаворитом співака Андрія Данилка, який підтримував його під час Нацвідбору на Євробачення, яскраво відзначив Хелловін.

Melovin прикинувся психом у гамівній сорочці і страшнезним обличчям і в такому образі відзначив наймістичніше свято року. Зараз кар'єра молодого артиста йде вгору, він записує пісні і їздить з виступами по всій країні. А ще Костя часто радує численних шанувальників своїми публікаціями в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Я не сумасшедший, моя реальность просто отличается от твоей", - підписав фото у гамівній сорочці і з крейзанутим гримом артист.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фанати Melovinа оцінили незвичайний образ кумира на Хеелловін. Підписник в захваті від нової публікації улюбленого артиста засипали схвальними коментарями.

"А мне до безумия нравится твоя реальность! Да ты здесь огонь, я потрясенна! Можно я немного побуду сумасшедшей от твоего перевоплощенияТы правда космос и звездопад идей и талантовЛюблю, люблю, люблю", "И как же она нравится - твоя реальность , в нее прям затягивает", "Палата номер 6".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Melovin виклав в мережу ряд фотографій з нової незвичайної фотосесії, на якій він постав в цікавому образі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Melovin продав свій найдорожчий талісман.

Також портал "Знай.ua" писав, що Melovin став восьминогом у продовженні відомого мультфільму.