Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила зворушливий, буквально казковий кадр, взявши участь разом з коханим у новій фотосесії на одному з пляжів Київського моря.

Так, зірка одягла облягаючу бежеву сукню з відкритими плечима, а жіночний образ доповнила прикрасою з крихітних намистин і камінчиків, спадаючими з її волосся, не забувши і про макіяж - виразні смокі айс граціозно підкреслили незвичайний колір очей Лілії. Дівчина також вирішила розповісти численним шанувальникам, що таке колективне несвідоме поле і як зробити так, щоб цей ефект приносив гармонію в наші життя.

А ви знаєте, що ми з вами створюємо колективне несвідоме поле?🤔 Що це таке? Ми, за допомогою своїх думок, знань і емоцій, створюємо ефірну структуру(осередки) в просторі. У цій структурі зберігається весь досвід і еволюція людства. Тому я неодноразово пишу і нагадую і собі, і вам🥰, заповнювати цю структуру позитивними думками, знаннями і хорошими емоціями.😍♥️ Так чи інакше ми впливаємо один на одного. Напевно, у всіх таке було, коли подумав про когось і практично одразу ж його зустрів. Ось так це працює. Ми живемо в світі енергій. Потрібно це усвідомити. Щоб бути в гармонії, необхідно працювати колективно. І не забувати про це. Як вам фото? Що прочитали в очах?♥️

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.