Відома українська співачка Onuka повідомила про трагічну втрату у своїй родині. Співачка (справжнє ім'я Ната Жижченко) втратила рідну бабусю. Про це артистка написала на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Я знаю, що ти вже зустріла дідуся", - підписала знімки ONUKA.

До публікації про рідну людину співачка опублікувала ніжні фото зі своєю близькою родичкою. Також вона додала геотег місто Чернігів.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Бабуся Onuka теж була музиканткою. І була відомою бандуристкою-Валентина Шленчик. Вона була учасницею популярної Чернігівської групи"тріо бандуристів". Саме вона прищепила Жижченко любов до цього музичного інструменту.

У коментарях шанувальники перейнялися болем артистки і висловили свої співчуття. Вони побажали, щоб біль швидше перейшла в світ.

" Нехай біль акумулюється в внутрішню силу яка надає поштовх на майбутні творіння🌸", " Шкода.... Кадри на пам'ять дуже зворушливі. Всі ці інструменти на тлі, життя людини, ремесло. Прекрасна фотозйомка", " Співчуття...близькі назавжди у наших серцях"," Теплі фото)) співчуття", " Ех, це боляче. Співчуваю", "Наточка, мої щирі співчуття ((це завжди дуже сумно ((" , - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, співачка Onuka знайшла загрозу людству похлеще "синіх китів".

Як повідомляв Знай. ua, Onuka зворушливо закликала берегти природу і застерегла від неминучого.

Також Знай. ua писав, що Onuka дала поради молодим мамам, які страждають від депресії після пологів, лайфхаки щасливої жінки.