Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним і досить провокаційним кадром, на якому без сорому продемонструвала блискучу розтяжку. Так, артистка приміряла лише чорне приталене пальто, шкіряні ботфорти і панчохи в сіточку, грайливо спираючись на вхідні двері і задираючи ногу вгору. Красуня засвітила довгі і стрункі ніжки, а також вдало підкреслила осину талію, заінтригувавши свіжим перевтіленням.

👯 ♀ ️розминаюся перед тим, як зайти в кадр: сьогодні — перевтілення 🐒

Фолловери не пройшли повз, засипали компліментами Соню навіть її зіркові подружки - Оля Полякова, Даша Астаф'єва, Катерина Кухар: "я зараз зрозуміла, чому твоя старенька консьєржка так багато курить...", "Нічо сі, це твоя нога?))) ", "Мммммм))))", "Кіцина мацицина варіація відомого мема з котиками - "хоба"😁 👍", "Ого яка у вас розтяжка, я в 15 років ногу тільки на 90° підняти можу 😂", "Боже 😱 як ви красиві сонечка😍 😍 😍".

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.