Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне фото, де показала свій містичний образ на Хеллоуїн. Так, артитска приміряла чорне прозоре боді, шовковий халат, розшитий срібними нитками і шкіряні рукавички, тримаючи в руках гострі садові ножиці. Красуня, як виявилося, вірить в те, що всі жінки - відьми, а також розповіла про свої "минулі життя", наприклад, Нана впевнена, що раніше була жінкою-воїном, кимось схожим на Ксену, а ще Хюррем - найулюбленішою дружиною турецького імператора. При цьому співачка жартує, що її магічна сила полягає в шпагаті і інтелекті.

Я вірю в ... те, що всі жінки - відьми. Ідеальний образ на Хеллоуїн: всі мої образи були ідеальні: жінка-Змія, Піратка, Малефісента, Жінка-кішка. Ритуал на кожен день: польоти на мітлі по нічному Києву перед сном. У Хогвартсі я навчаюсь на факультеті: у Хогвартсі я викладаю 😉 У минулому житті я була... в одному з життів я була жінкою-воїном. Прототипом Ксени. В мені і зараз є нотки войовничості. Також, я впевнена, що в одному зі своїх проявів я була Хюррем - найулюбленішою дружиною турецького імператора. Інакше я не можу описати свою любов і тягу до Стамбулу. Кожен раз, вивчаючи нові місця в Стамбулі, я перебуваю в повній впевненості, що вже колись тут була. Улюблений фільм жахів: обожнюю відчуття мурашок по шкірі після перегляду жахів! Це особливий вид насолоди, особливо в тематичні вечори. Як на Halloween, наприклад. Запам'яталися мені: "Омен" , "Жахи на вулиці В'язів" і "Ми". Заклинання проти ворогів: Авада Кедавра! Але, іноді досить просто погляду. Моя магічна сила ... в шпагаті і інтелекті. Як змусити бажання виконуватися: для початку розібратися - чи точно це твоє бажання або нав'язане. А потім, запустити енергію на його виконання, зробивши перший крок назустріч.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще