Туристи знають про відомий підводний музей скульптур в Канкуні. Щоб поплавати в підводних залах, в Мексику злітаються з усього світу. І якщо ви теж мріяли побачити щось подібне, не потрібно витрачати багато грошей і часу на переліт. Заправляйте машину або купуйте квиток на поїзд в Дніпропетровську область. Там Леся Нікітюк, подорожуючи на своїй "Le маршрутці" (Новий канал), знайшла справжнє підводне царство на дні Новомиколаївського кар'єру.

Читайте Знай в Google News!

"Ідея облаштувати в кар'єрі музей прийшла спонтанно, - розповідає творець музею Андрій Воробйов. - Багато років тому, занурюючись, ми знайшли на дні автомобіль. Подумали, що це хороший водойму з чистою водою. Вирішили поставити багато цікавих об'єктів, щоб дайвери приїжджали і занурювалися. Всі арт-об'єкти, які опускаємо на дно, попередньо очищаємо. Ні в якому разі тут немає нічого, що б забруднило водойму".

Леся Нікітюк і сама "прогулялася" музеєм.

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах В Україні оновили правила для виїзду за кордон Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

"Дуже цікаво на все це подивитися. Єдине, хотілося б пірнати туди з кип'ятильником, – сміється вона. - Тому що водойма дуже холодна".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк перетворилася на стильний кінь, але "скакала" недовго, у всьому винна Брітні Спірс.

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітіюк розкрила секрет популярності, прості слова круто змінюють життя.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк у коротеньких шортах показала, на що здатні її ніжки.