Ольга Фреймут, українська телеведуча і видавчиня, покинула проєкт “Танці з зірками”. Нехважаючи на виліт, Оля тепер має велику кількість спогадів про танці, команду і сам проєкт.

Читайте Знай в Google News!

Ліричне відео про попередній ефір Фреймут виклала на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

На відео можна відстежити усі етапи підготовки до виступу. Оскільки минулого тижня учасники танцювали тріо, на відео-спогаді дуже багато Лесі Нікітюк, яка була третьою учасницею танцю. Перші репетиції, те, як танцюристи відпочивають, обговорюють позиції рук і погляди, як приходять хореографи, ведуться розмови про світло і музику - все це можна побачити на відео. Окрім того, є нарізка з виступу, обійми з учасниками, розмова Олі з Потапом і його сином, які минулого тижня були ведучими на балконі - усе це під спокійну, дуже спокусливу музику.

Популярні новини зараз
Повернення графіків відключення світла: як підготувати квартиру до стрибків напруги Пенсіонерам розширюють соціальні послуги: що можна отримати Пенсіонери втратять залишки виплат на картах: що приготував Кабмін Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації
Показати ще

Хоча Ольга виклала це відео декілька днів тому, його почали активно коментувати знову після того, як вчора стало відомо, що Фреймут покидає цей проєкт. Люди ділилися своїми думками щодо танців Олі, виражали захваті підтримку. "Сльози на очах", - зізналася одна з шанувальниць Фреймут.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ольга Фреймут вилаяла українців за поведінку в готелях

Як повідомляв портал "Знай.ua" , Фреймут "віджала" у Лесі Нікітюк юного красеня