Українська співачка, автор пісень, а також теле - і радіоведуча Ольга Цибульська активна користувачка соціальної мережі Instagram, де радує своїх шанувальників все новими особистими знімками.

Зараз, на честь сучасного міжнародного свята Хеллоуїна, вона опублікувала анімовану фотографію в ліфті. Ольга на знімку знаходиться не одна, а з іншим чоловіком, який сховав Своє обличчя за маскою.

Читайте Знай в Google News!

Цибульська ж закинула свою ніжку і була в сукні. "1000 коментарів і фотографуємося без маски", - написала вона в публікації. На її голові також можна помітити вушка.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Ооооо пішла спека", "Можна все від однієї людини, ви Класні", "Тільки там же не чоловік", "Знаємо ми вас, знову особи не побачимо - є особисте і не треба нас дражнити", — написали користувачі в коментарях. Хоча більшість з фанатів співачки відправляли емодзі масок і полум'я.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кума Дзідзьо Цибульська розставила ноги і дуже здивувалаь: "Її немає. Чи не сечі штани". Зірка опублікувала фото в білому спокусливих костюмі серед оранжереї.

Як повідомляв "Знай.ua", кума Дзідзьо Цибульська показала, чим займається з чоловіком вранці: "Я, він і круасан". Нещодавно зірка навіть кардинально змінила імідж, тому тепер радує фантів фотографіями в новому образі.

Знай.ua писав, сім'я Заворотнюк подає до суду на колегу "Моєї прекрасної няні" за наклеп: "Яке право вона мала?"