З моменту розставання Меган Фокс і Брайана Остіна Гріна пройшло вже кілька місяців, проте холодна війна між ними триває, незважаючи на імовірно мирний розрив.

Зараз вона перебуває у відносинах з 30 — річним репером Machine Gun Kelly, в якого закохалася і пішла з сім'ї після десяти років шлюбу, і звинувачує колишнього чоловіка в спеціальній публікації фотографій з дітьми, щоб показати себе "батьком року", а Меган - недбайливою матір'ю. Про це повідомляє Telegram-канал "Тільки нікому..."

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 47-річний Грін опублікував фотографію з молодшим сином в Instagram і показав, як весело вони відзначили Хеллоуїн. Однак 34-річна Фокс в коментарях написала: "Чому Джорні повинен бути на цій фотографії? Зовсім не складно обрізати його або вибрати знімки, на яких немає дітей. Вчора ми разом з ними здорово відзначили Хеллоуїн, і варто звернути увагу на те, що вони відсутні в моїх соцмережах. Я знаю, що ти любиш своїх дітей. Але я не знаю, чому ти не можеш перестати використовувати їх для "показухи" в своєму Інстаграме".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вона заявила, що він так стурбований тим, щоб виставити її в ролі матері, відсутньої поруч, а себе зобразити Батьком року. І дивується, навіщо йому необхідний Інтернет, щоб показати, що діти люблять його, якщо це очевидно.

Чоловік вирішив прислухатися до колишньої дружини і обрізав знімок з сином, пізніше опублікувавши нову фотографію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ексNikitA Кумейко у прозорому боді видала, ким була в минулому житті: "Польоти на мітлі..."

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських показала себе справжню - ось яка вона за кадром і в житті

Знай.ua писав, вагітна від перуанського шамана переможниця Versus просить грошей на дитину: "виросте важливим"