Відома американська модель і акторка Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками.

Нещодавно знаменитість з її чоловіком Себастьяном Беар-МакКлардом повідомили численним шанувальникам радісну новину - зовсім скоро вони вперше стануть молодими батьками.

Так, 29-річна артистка довгий час приховувала вагітність, проте вперше поділилася щастям, знявшись в розкішній фотосесії для культового модного глянцю Vogue. Красуня вперше засвітила кругленький животик з різних ракурсів, а також виставила зворушливе відео, що складається з найтепліших моментів: перших УЗД, пса на прізвисько Коломбо, що цілує її животик, а також парочці оголених жіночних кадрів.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Ратаковскі також повторила культовий кадр і образ вагітної Демі Мур зі зйомок для глянцю Vanity Fair в 1991 році, примірявши лише чорну спідню білизну і недбало накинувши білосніжну сорочку-оверсайз.

До слова, в інтерв'ю Vogue Емілі зізналася, що вони з чоловіком поки не знають стать дитини, та й це не сильно їм потрібно. Раніше Ратаковскі завжди хотіла доньку, маленьку копію себе, а Себастьян - сина, щоб грати з ним у футбол, проте спонтанне рішення пари шокувало навіть їхніх знайомих. Їх малюк буде "безстатевим" аж до 18 років, а потім сам вибере собі гендер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковски показала дуже відверті кадри з ванної.

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом.