Як відомо, дуже популярна 28-річна американська модель Емілі Ратаковскі активно веде власну сторінку в Instagram та часто радує фанатів різноманітними відеороликами та сексуальними фото. Так, цього разу знаменитість вирішила поділитися з шанувальниками новим знімком, на якому вона показала, як розважається з власним чоловіком в ліжку, а точніше обіймаються без одягу прикрившись лише покривалом.

Варто зауважити, що модель одружена з 31-річним продюсером, бізнесменом і актором Себастьяном Беар-Макклардом. Фото з ним часто з'являються в Instagram моделі, адже вона не упускає можливості показати свої відносини з Себастьяном.

Скріншот фото

До слова, Ратаковскі має майже 26 млн підписників в Instagram, які активно стежать за життям дівчини. Наприклад, деякі публікації подобаються фанатам, що вони засипають їх мільйонами лайків. Так, одне з останніх фото Емілі це яскраво продемонструвало. На ньому вона позувала в чорному відвертому купальнику, верх якого прикривав сірий топ. Знімок всього за добу зібрав майже 1,5 млн лайків.

Фото знаменитості

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Емілі Ратаковскі повернулася в 70-ті: літо на роликах і в еротичному купальнику

Як повідомляв Знай. ua, Емілі Ратаковськи здивувала новим фото, нарешті одяглася.

Також Знай. ua писав, що Ратаковски показала фанатам свої принади, це потрібно бачити.