Популярний російський співак і ексучасник дуету "Чай вдвоем" Стас Костюшкін часто показує своє накачане тіло фанатам, але на цей раз показав листування, де "екстрасенс" розкрила всю правду про його орієнтацію.

Читайте Знай в Google News!

"Рубрика "ви мені писали". Ось такий лист я недавно отримав від передплатниці . Як вона дізналася всю правду, розуму не докладу #вимнеписали #правдуматку #костюшкіни", - пише артист.

Пост з викриттям він опублікував в Instagram. І доклав скрін, де жінка назвала його "блакитним" і стверджує, що і його дружина лесбіянка.

" Здрастуйте, Стас. Ми з вами не знайомі. Я екстрасенс. Стас, я лесбіянка і намагаюся допомогти, коли можу, блакитним і лесбіянкам. Я знаю як екстрасенс, що ви брутальний Блакитний. Ваша дружина лесбіянка, але дуже теж цим мучиться і приховує. Ви маєте на це право, я не за цим пишу. Стас, Денис Клявер теж Блакитний, але не брутальний. Він любив і любить тільки вас. А ви любите його. Я хочу, щоб ви знали. Так краще. Денису я теж напишу. Адже він теж мучиться.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фанати прийшли в захват від листа "екстрасенса", жартома назвали викриттям століття і сказали, що таким гумором він просто зробив їх ранок. Деякі припустили, що це осіннє загострення.

"осіннє загострення", "ви просто зробили мій ранок", "Ось це поворот😂 😂 😂, прям викриття століття", " головне ви з гумором підійшли! Ви позитивна людина! Я навіть не сумнівалася", "хотілося б знати що написали Денису", "я плачу,😅 але якщо вам екстрасенс вже сказав, ну як тут тоді не спробувати", "піду-ка я теж кого-небудь напишу, вони ж мучаться", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Костюшкін поклав край чуткам про орієнтацію разом з блондинкою в купальнику.

Як повідомляв Знай. ua, Костюшкін з "Чай удвох" знову заволав про вагітність.

Також Знай. ua писав, що Костюшкін з "Чай вдвох" здивував раптовими перетвореннями: як за кілька секунд ледарю стати Шварценеггером.