Популярний співак, колишній соліст групи "Чай удвох" Стас Костюшкін активно користується соціальними мережами і часто радує шанувальників свіжими публікаціями. Так, буквально днями Стас показав, як стежить за своєю фізичною формою в спортзалі і навіть порівняв себе з легендарним Челентано.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Стаса Костюшкіна в мережі Instagram.

"Костюшкін проти Челентано!! Голосуємо, хто крутіший. P. S я готовий продути", - підписав публікацію Стас Костюшкін.

До слова, буквально за кілька годин публікація зібрала понад 35 тисяч переглядів і десятки коментарів з компліментами і навіть пропозиціями: "Ніжку піджимати потрібно, як Челентано, а так круто дуже"; "Ви обидва незрівнянні!"; "Челентано охолоджував свій запал таким чином";"Костюшкін трохи довбає, а Челентано рубає".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що колишній учасник групи "Чай удвох", співак Стас Костюшкін в інтерв'ю в YouTube-програмі" Олена, блін " поділився спогадами про згвалтування, яке сталося з ним і його друзями в дитинстві. За словами артиста, тоді йому було 8 років, проте він і донині пам'ятає деталі жахливої історії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, популярна співачка втекла з Росії: "У це жахіття більше не повернуся".

Як повідомляв Знай.uа, донька Пугачової і Галкіна вперше "сіла за кермо": кумедне відео.

Знай.uа писав, автор найвідомішого хіта Пугачової заявила про крадіжку композиції: подробиці скандальної історії.