Відомий українська комедійна акторка, зірка шоу "Жіночий Квартал" Аліна Блажкевич часто ділиться з фанатами яскравими моментами з роботи і особистого життя в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно у офіційному акаунті студії "Квартал 95" виставили відео, на якому п'яна наречена та її подружки на ранок після дівич-вечора...

"П'яна наречена та її подружки на ранок після дівич-вечора...", - підписано відео.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Так, білявка на сцені розповіла, як дівич вечір відрізняється від парубочої вечірки навіть за однакового бюджету. У дівчат - яхта, білі сукні, фотограф, а у хлопців - горілка, ліс і шашлики.

"На ранок згадувала, чи не забула бува чого для церемонії, в той час як чоловік пригадував, хто він такий", - каже комедійна акторка.

Жіночий Квартал, фото скріншот з youtube
Жіночий Квартал, фото скріншот з youtube

І показує ранок після дівич-вечора - красуні прокинулись напівмертві від випитого і мало не проспали весільну церемонію. Наречену у нетверезому стані дружки розбудити не змогли, а тим часом вже приїхав наречений.

Жіночий Квартал, фото скріншот з youtube
Жіночий Квартал, фото скріншот з youtube

Наречену притягли до вікна і помахали привіт від її імені, а потім почали вбирати сонну наречену і шукати її фату. Темні окуляри приховали те, що наречена не при тямі. А макіяж зробили самостійно.

"Вона на Джокера схожа, а не наречену", - зазначили дружки, коли не змогли нафарбувати губи ревоною помадою.

Стриптизер викликав копів, коли наречена "під шафе" до нього почала чіплятись.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кошовий з Кварталу 95 покрутив на камеру набряклими органами: "Гавкають політики".

Як повідомляв Знай. ua, кума Дзідзьо Цибульська згадала загиблого режисера, про якого сумує вся Україна.

Також Знай. ua писав, що зірка серіалу" Великі Вуйки " розкрив секрет сімейного щастя.