Популярна російська співачка Крістіна Орбакайте пригадала стосунки 20-річної давності з Володимиром Пресняковим.

Читайте Знай в Google News!

На своїй сторінці у соціальній мережі Іnstagram артистка опублікувала давнє фото із коханим, якому вже понад 20 років. На знімку Орбакайте і Пресняков молоді, щасливі і закохані.

"Несколько лет назад 🙏🏻❤️...", - підписала миле фото Крістіна.


Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У зірок, які так і не зв'язали себе узами шлюбу, в 1991 році народився син Микита. З батьками молода людина знаходиться в прекрасних відносинах. Говорячи про причини розриву з Орбакайте, Пресняков зазначив, що в розставанні зі співачкою був винен він сам.

Підписники ностальгійно пригадали ті часи і прокоментували спільне фото двох знаменитостей.

"К этой фотографии хочется добавить: "как молоды мы были, как искренне любили!..."👍🙌", "Мне так нравилась ваша пара❤️🌹", "Наверно несколько десятков лет назад..Очаровательная пара была", "Володя хорошую жену "прогулял"... Бог дал вторую, такую-же замечательную... Стало быть, хороший человек этот Володя!!! ❤️", пишуть користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Пара була разом 10 років. Після розставання з Пресняковим Орбакайте почала зустрічатися з бізнесменом Русланом Байсаровим, від якого у неї є 22-річний син Дені. Зараз 49-річна зірка одружена з бізнесменом Михайлом Земцовим, разом з яким виховує восьмирічну доньку Клаву.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Орбакайте зробила пластичну операцію? У доньки Пугачової зникли всі зморшки

Як повідомляв портал "Знай.ua", Костюшкін з "Чай вдвоем" в ланцюгах напружив м'язи, як Шварценеггер: "Віку немає"

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська розчулила 86-річною красунею-матусею: "Берегиня династії"