Український боксер, тренер телепроєкту "Зважені та щасливі" і колишній чоловік Марини Боржемської В'ячеслава Узєлков показав неймовірну зустріч зі своїми учнями.

Читайте Знай в Google News!

Про зустріч зі своїми друзями в Калуші він написав на своїй сторінці в Instagram.

Боксер зазначив, що коли подорожує Україною, завжди знаходить час, аби зустрітись зі своїми підопічними з телепроєкту "Зважені та щасливі". Цього разу зустрівся з Олександром і Наталею в них вдома.

"Як же круто, коли далеко від дому і можеш заїхати до своїх учнів. Моїх останніх переможців Сашка та Наталочки. Завжди радий заїхати в Калуш і бачити їх. Бачити і зустрічатись з тими, кому допоміг змінитися. Їжджу по Україні і заходжу до всіх своїх", - написав боксер.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Підписники одразу взялись коментувати, адже впізнали героїв улюбленого телешоу для людей із зайвою вагою.

"Як я люблю цю пару😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹", "Ой, які ви молодці!", "Они мне очень нравились на проекте.💙💙💙🎈🎈🎈💚💚💚", "Они очень классные!! Просто обаяшки!!", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Боржемська з "Зважених та щасливих" помстилася Узєлкову, не сама і щаслива.

Як повідомляв Знай. ua, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська порадила, як пережити розлучення та інші неприємності.

Також Знай. ua писав, що Боржемська назвала причини розлучення з Узєлковим, тренер виявився тираном.