Українська дворазова чемпіонка світу з бальних танців, а також відома багатьом завдяки перемозі на українському проекті "Танці з зірками", порадила своїм учням освоювати нові напрямки.

Олена Шоптенко не надто часто радує своїх шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram, проте іноді знімки все ж з'являються.

Читайте Знай в Google News!

Зараз вона опублікувала знімок, зроблений в Києві у студії. Вона відображена у боді і на каблуках, руки підняла вгору і показала ідеальну фігуру.

"Я завжди говорила і кажу своїм учням, що чим більше танцювальних напрямків вони освоюють, тим краще їх координація і ширше кругозір. А чим краще їх координація, тим вище рівень їх майстерності і більше можливостей 💪", - зазначила Шоптенко.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Шоптенко пригадала, як колись років 10 тому вона будучи абсолютною бальницею, спортсменкою і комсомолкою, познайомилася з сучасною хореографією і повірити не могла, що так взагалі можна танцювати.

Тоді поступово тренуючи свою координацію і розум, в тому числі, вона все таки навчилася по-новому володіти своїм тілом. А з цим прийшло нове переосмислення себе і своєї хореографії.

"Чим більше нового ви освоїте в житті, тим краще буде ваша координація тіла і розуму. А опинитися босоніж іноді корисніше, ніж в найкрасивіших туфлях на підборах 😉", - підсумувала хореограф.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зять Ніни Матвієнко поїхав по гриби на танку

Як повідомляв "Знай.ua", тренер "Зважених та щасливих" Узєлков розкаявся після розлучення і став творити добро: "Допоміг зрозуміти".

Знай.ua писав, зірки "Жіночого Кварталу" зібралися в політику? Кекелія і Адамчук заінтригували своєю "силою"