Відома українська співачка Аліна Гросу розповіла, за що їй було соромно в шлюбі, і що ж вона відповіла на пропозицію колишнього чоловіка знову бути парою.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Аліна Гросу, фото Instagram
Аліна Гросу, фото Instagram

У червні минулого року Аліна Гросу вийшла заміж за Олександра Комкова. Пишне весілля в Італії і зіркові гості: Ірина Білик, Віталій Козловський, Павло Зібров. До весілля пара була разом п'ять років. Але трохи більше місяця тому співачка зізналася: шлюб з Олександром не протягнув і року. Хлопець сам пішов від Аліни.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Аліна Гросу, фото з Instagram
Аліна Гросу, фото з Instagram

"Для мене це було несподівано. Він мене запитав: "Vожливо, роз'їдемося на 1 місяць? Просто подивимося, як нам буде окремо один від одного". Потім він сказав, що з кимось познайомився. А потім – що хотів би спробувати з кимось іншим, можливо, буде краще", - розповіла Аліна Гросу в ефірі одного з українських телеканалів.

"Я на нього не так закохано дивилася, як раніше. Але це важко робити, коли людина потихеньку сідає на шию. Спочатку було дуже багато планів, пов'язаних і з роботою, і з іншим, а потім вийшло так, що плани на майбутнє є, а роботи немає", – поділилася співачка.

Батьки Аліни Гросу поставилися до розлучення доньки досить мудро, більше того – були готові до такого ходу подій.

"Вони очікували цього. Намагалися мені дуже обережно сказати щось типу: "Почекай, він ще дуже малий, юний для того, щоб мати якісь серйозні стосунки. Він ще такий, що міг гуляти б через деякий час", – зізнається Аліна Гросу.

Чи зраджував Олександр Аліні в шлюбі-співачка не знає. Але, напевно, вже і не дуже хоче знати. Все одно, вже нічого не змінити. Однак вийшло так, що на весілля молодятам одна сім'я подарувала неймовірне святкування, а інша – квартиру. Але, за словами Аліни Гросу, і це не викликало серйозних питань.

"Квартира залишилася у чоловіка, тому що я не хотіла у нього нічого брати. І спасибі, що він у мене нічого не взяв", – коментує зірка.

Не тільки не взяв, а навіть хотів повернутися через три місяці після того, як вони розійшлися. Хотіла цього і мама Олександра. Однак Аліна колишнього коханого вже не прийняла. Зараз її лікує не час, а робота. Дівчина знімається в шести серіалах, записує пісні і знімає кліпи. І вірить в те, що вона таки знайде свою людину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Аліна Гросу "оперилася" після розлучення, але траурний наряд видав печаль - "Зима, вірус, рожевеньке".

Як повідомляв Знай.uа, розлучена Гросу стривожила фанатів змінами - на співачці немає обличчя.

Знай.uа писав, розлучена Гросу довела чоловіків до бійки і звабила Романа Полянського: "Мене вб'ють".