Відомий український режисер і продюсер Олег Боднарчук поділився з глядачами, як йому працювалося з різними зірками шоу-бізнесу. Так, продюсер розповів, чи сподобалося йому співпрацювати з Примадонною російської естради Аллою Пугачовою і співачкою Світланою Лободою.

Відповідне відео опублікували на каналі "POLITEKALIFE" в YouTube.

Автор кращих проектів шоу-бізнесу Олег Боднарчук дав інтерв'ю, в якому розповів про те, як йому працювалося з різними артистами. Він згадав, як співпрацював з російською співачкою Світланою Лободою і екстравагантною артисткою, Примадонною естради Аллою Пугачовою.

"Звичайно це складно. Можливо, цей шанс надався мені завчасно, тому що я був абсолютно юний, що подає надії, і мене вже запросили. Дуже важко працювати з людиною, яка сама є режисером", - висловився про Аллу Пугачову Олег Боднарчук.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

За його словами, Примадонна російської сцени майже сама все побачила, а йому залишалося це здійснити.

"Це був цікавий досвід у житті, коли я відчув себе рукавичками на чужих руках. Але це найбільший орден на моїх грудях і не знаю, чи зможе ще хтось його отримати",-додав український продюсер.

Далі Олег Боднарчук розповів про те, як він свого часу співпрацював з російською артисткою Світланою Лободою. Він зізнався, що це черговий досвід, але йому було страшно співпрацювати з нею.

Інтерв'ю з Олегом Боднарчуком, скріншот до відео з каналу "POLITEKALIFE" в YouTube
Інтерв'ю з Олегом Боднарчуком, скріншот до відео з каналу "POLITEKALIFE" в YouTube

"Зі Світланою теж боявся працювати, тому що всі чутки, що вона нестерпна, що у неї важкий характер, і у нас складалися обставини до того, щоб попрацювати. Але я весь час відсував цей момент", - зізнався Олег.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Проте, коли Лободі потрібна була термінова допомога, він погодився з нею співпрацювати. За його словами, це було не дарма, адже артистка – дуже креативна людина.

"Це турбомашина нашого століття", - пожартував режисер.

Нагадаємо, що українцям показали, як зараз виглядає Примадонна Алла Пугачова.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі обговорили досить сміливий і нескромний наряд Алли Пугачової.

Також "Знай.ua" писав, що співачка Світлана Лобода похвалилася розкішною фігурою в короткій сукні.