Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила коротенький ролик, зроблений перед дзеркалом, примірявши при цьому дуже сміливий і компрометуючий образ. Так, артистка одягла лише облягаюче боді з глибоким декольте і шкіряними рукавами, високі ботфорти, колготи в сіточку і пояс, суцільно розшитий бахромою, який і надавав всьому вбранню більшої сексуальності. На відео Нана грайливо розставляла ноги, дозволяючи численній аудиторії ближче розглянути її спортивну фігуру і пишний бюст.

A little party never killed nobody 🖤 (Маленька вечірка ще нікого не вбивала)

Фолловери засипали кумира компліментами: "Богиня 🙌", " яка ви красуня ❤️😊👍", "🔥🔥🔥🔥 дуже дуже👍 👍", "вирішила розбудити в собі Аллегрову??)) ", "Фото, що виправдовує нік🔥", "Нана🔥 🔥 🔥", "Нічосіііі".

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.