Женя Сморигін розповів, яке заняття допомагає йому радувати дружину

На сцені Женя Сморигін - талановитий комік, який легко може розсмішити глядача. А ось поза нею актор той ще романтик. Для того, щоб регулярно радувати дружину Лідію, він навіть захопився садівництвом і почав вирощувати квіти. Про це учасник "Дизель Шоу" розповів під час зйомок "Хто зверху?"- проєкту, який випускає Новий канал.

"Першим букетом, який мені подарували на сцені, був букет троянд. Після цього я почав їх вирощувати. Зараз у мене 50 кущів троянд. Щоб економити на квітах для дружини, я посадив у дворі кілька кущів троянд — - з посмішкою зізнався Женя. - Тепер їх потрібно просто поливати, відрізати квітку і дарувати дружині".

Женя Сморигін з сім'єю, фото: Новий канал
Женя Сморигін з сім'єю, фото: Новий канал

Суперницями Жені Сморигіна в "Хто зверху?"стали дівчата з команди Лесі Нікітюк - колега по "Дизель Шоу" Вікторія Булітко, актриса Наталка Денисенко і ведуча Оксана Гутцайт.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Кому вдалося перемогти, дивіться у свіжому випуску ігрового шоу: