Тренерка "Зважених та щасливих" Марина Боржемська показала кадри милої сімейної фотосесії з дітьми.

Читайте Знай в Google News!

Марина Боржемська виклала у своєму Інстаграмі короткий відеоролик, на якому вона з сином та донькою готується до фотосесії та у процесі зйомки. Тренерка зізналася, що таке проводження часу для неї є нескінченним потоком радості і веселощів.

Марина Боржемська, фото: instagram.com/uzelkova.marina
Марина Боржемська, фото: instagram.com/uzelkova.marina

"Там де живе любов... Ділимося з вами нашою теплотою і позитивом ♥️☀️🤗 це був неймовірний світлий і яскравий день😍 кожна фотосесія з дітками - це не тільки нескінченний потік радості і веселощів, але і красиві фотографії😉 @chernetskyi_photography чекаємо не дочекаємося нових шедеврів! @tanya__zadachina дякую за такі круті образи! Ми надихнулися сповна 🙌🔥 P.S. @andrew_focus на це відео можу дивитися годинами, ти майстер своєї справи 🤗 вмієш ловити моменти справжнього щастя ♥️", - написала тренерка. Марина Боржемська

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На кадрах Боржемська з дітьми продемонстрували декілька образів. Зокрема, вони позували у білосніжних сорочках та джинсах, потім - у білих футболках та чорних штанах. Дуже мило мама з донькою виглядали у домашніх халатах та бігуді на головах. Відео колишньої В'ячеслава Узєлкова викликало захоплення у її шанувальників і дуже швидко зібрало кілька тисяч переглядів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найвідоміша Холостячка після Мішиної: чому красуня Яна Клочкова досі одна

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кіркоров після ласк з Поляковою заявив про возз'єднання України та Росії: "Символічна зустріч"

Також "Знай.ua" писав, що як живе Боржемська після розлучення: орендовані квартири і двоє дітей на плечах